Niin on päästy jo huhtikuulle! Kevät tulossa ja saatu nauttia kurakeleistä... niin no emäntä ehkä ei enemmissä määrin niistä ole nauttinut, mutta kuitenkin... Uusi pyyhe tassuille tuli hommattua, josta lienee hyötyä jatkossakin, koirat innostuivat siitä ainakin ;D Koiruuksien emäntä vietti taannoin syntymäpäiväänsä ja koiratkin saivat osakseen pientä juhlallisuutta - tottakai :) Uusia nappuloita ostettiin ja kasa luita, kyllä siinä jo oli juhlaa yllin kyllin :) 

 

Matkustettukin ollaan ja tällä kertaa saimme yllättyä, Rusina ei voinutkaan pahoin! Pahoinvointia on aikaisemmin Rusinalla jonkin verran havaittu, mutta tällä kertaa ei sitä ilmennyt :) Oli ilo huomata että tuo vaiva on helpottanut :) Rommin matka jälleen meni yhtä hyvin kuin aikaisemminkin, Rommi on jo vanha tekijä. :)

 

Pieniä koiruuksiakin tähän väliin on sattunut.... Ei mitään suurta kuitenkaan, villiä menoa ja matot vinossa... Voidaan ajatella, että poikkeaako tämä paljonkaan normaali arjestamme, mutta kyllä se siinä mielessä poikkeaa, että vauhtia koiruuksilla on ollut vielä entistäkin enemmän kuin aikaisemmin. Liekö sitten aurinko vaikuttanut asiaan.... En tiedä. :) Ja jos yleensäkin vauhtia on paljon niin voitte vain kuvitella sen menon vauhdikkuutta nyt! :) Rusina varsinkin saa välillä sellaisia hepuleita, että ihmettelen sitä energiatasoa jonka tuo koira päivittäin saavuttaa! Usein toivonkin, että se antaisi minulle osan energiastaan.... ja niin se antaakin, tuomalla elämääni niin paljon iloa ja rakkautta <3 Kumpikin noista koiruuksista on minulle kuin omia lapsiani ja tuovat auringon jokaiseen päivääni - pilvisempäänkin. Näin se energia tarttuu minuunkin! :)

 

Pääsiäinenkin on tulossa, se vietellään omalla porukalla rennosti ottaen ja nauttien ulkoilusta. :) Rommi on käsittänyt esineiden noutamisen jalon taidon, joten leikkien toteutukseen koirien kanssa menee varmasti pääsiäispyhätkin. :) Uutta ulkoiluttajaa etsiskellään tässä kihlattuni kotikunnasta, ja toivomme sen pian löytyvän. Mahdollistaisi paremmin poikien vierailut. Joitakin yhteydenottoja on jo saatu,katsotaan tukeeko vielä lisääkin.

 

Uusia kortteja poikien kuvista sain aikaiseksi taas, saa nähdä missä tilanteissa niitä tulee taasen käytettyä, joulukortit viime jouluna jo teinkin, korttien valmistuksesta noiden kavereiden kuvista tuli emännän harrastus ihan vasta.  Sen verran hyviä kuvia olen kavereista saanut että harrastus jatkunee. :)

 

Pian alkaa taas koirapuistoreissutkin, niitä innolla odottaen! Kumpikin koira tykkää ulkoilusta ja muiden koirien kanssa leikkimisestä sekä niihin tutustumisesta että varmasti innokkaita koiraouistoilijoita tästä taloudesta löytyy :))

Uusia koiratuttavuuksia olemme saaneet tässä viimeaikoina hyvän määrän, ja se on piristänyt sekä emäntää että koiria. :) 

 

Tästä on hyvä aloittaa iloinen, aurinkoinen kevät! :) Terveisiä kaikille lukijoille ja aurinkoisia päiviä!:)